Divalicious

Cocoa Brown


COCOA BROWN

Cocoa Brown av lanserades i november 2012 och har haft stor framgång sedan dess. Marissa Carter grundare av Cocoa Brown har utvecklat varumärket för att skapa en "värld av solbränna" Åtta systerprodukter som passar olika typer av solbrännor. Det finns någon  som passar alla, hitta din egen favorit!

 

VINTER HUDVÅRD/TANNING

Vinter Hudvård/Tanning

Vintermånaderna är här och de dagar då du bär blommiga klänningar är definitivt över. Även om vi är mer påklädda på dagarna så bör dina ben fortfarande ha en chans att briljera sig genom natten! Din vintergarderob skulle bara inte vara komplett utan den mest naturliga solbrännan. Oavsett om du är mer av en klänning och strumpbyxor typ eller föredrar att låta benen sköta snacket så är här våra bästa tips för att hålla din vinter solbränna COCOA BROWN-underbar!

 

Perfekt förberedelse

 

Vinterns hud är generellt torrare så du måste ta väl hand om den och exfoliera samt återfukta väl. Genom att göra detta regelbundet (dvs 3 gånger i veckan) kommer du att få ett mycket bättre resultat med din Tan applicering.

1.Vi rekommenderar peeling lätt varannan dag och göra en djup exfoliering 3 gånger i veckan med hjälp av Cocoa Brown TOUGH STUFF Body Scrub. Den scruben är särskilt effektiv på grövre områden såsom knän, fötter, armbågar och händer.

2. Efter peeling är det viktigt att hålla huden återfuktad för att säkerställa att den är det perfekta underlaget för din nya solbränna. Använd Cocoa Brown CHOCOLATE WHIP Oil-Free Body Moisturizer för att återfukta huden. Det rekommenderas  även att du rakar dagen innan din Tan applicering!

 

"Varm och glödande" snarare än " Beach Bronzed Gudinna"

Eftersom människor är i allmänhet blekare under vintermånaderna, vill vi se så naturliga ut som möjligt. Din Cocoa Brown Tan kan vara djupt bronserad på sommaren men du kan anpassa detta till en ljusare nyans på vintern. Använda Cocoa Brown Gentle Bronze eller 1 HOUR TAN gör det enkelt att upprätthålla en naturlig solbränd look på vintern. Båda produkterna är ljusa till färgen och ger en frisk lyster som är mer subtil för vintermånaderna och ingen kommer gissa att du fejkar det!

 

Avslutningsvis

Nu har du en underbar glöd, hur fulländar du looken? Med hjälp av en Skin Illuminator-kräm, placera en liten mängd på baksidan av din hand och sedan applicerar du med fingertopparna till kindben, dekolletage, urringning och smalbenen för att skapa en 3D-effekt och skulptera kroppens kurvor. Detta kommer att förstärka din naturliga gyllene glöd för party- säsongen framåt. Knock 'em dead!

 

Behåll din perfekta solbränna

När du har lyckats uppnå en perfekt solbränna oavsett om det är med Cocoa Brown 1 HOUR TAN eller Cocoa Brown Gentle Bronze, nästa sak du behöver göra är att se till att det förblir perfekt så länge som möjligt och även att den bleknar jämnt och naturligt. För att uppnå detta ser du till att du har förberett din hud väl innan du applicerar din solbränna. Kom ihåg att återfuktad och exfolierad hud innebär en jämn och felfri solbränna.

 

Dessutom, efter att du tvättat bort din 1 HOUR TAN applicerar du Cocoa Brown CHOCOLATE WHIP Oil-Free Body Moisturizer. CHOCOLATE WHIP är oljefri eftersom olja i de flesta kroppskrämer bryter ner din solbränna, vilket gör att den bleknar alltför snabbt. Med CHOCOLATE WHIP kan du behålla en vacker jämn solbränna genom att hålla din hud djupt återfuktad. Efter några dagars användning av  kommer du att se din solbränna blekna jämnt. Se till att exfoliera bort hela din solbränna innan applicering av ny solbränna. Detta kommer att innebära att nästa applicering blir lika bra som den förra!

 

Vid användning av Gentle Bronze Gradual Tan bibehåller du din gyllene Cocoa Brown glöd och håller huden återfuktad i ett steg. Ersätt helt enkelt din vanlig kroppsfuktkräm med Gentle bronze och applicera en gång om dagen och se till att tvätta händerna efter användning. Applicera varje dag tills önskad nyans uppnås. När du är färdig och vill ta bort din solbränna använder du TOUGH STUFF Body Scrub innan du applicerar ett nytt lager!